Unready Newsletter - We Bring The Good Shistes To Life.

Snyggt med runda

Det är snyggt med runda diskhoar tycker jag, det är något som jag skulle vilja skaffa. Det skulle vara så kul att få ha små runda handfat i badrummet och en rund diskho i köket. Jag gillar runda former och det är något som jag alltid återkommer till. Jag tycker om prickar och runda mattor och cirklar och så vidare. Det är så fint och harmoniskt på något sätt.
Finns mycket snyggt som man kan göra för att det ska kännas fint hemma och en sådan sak är att byta ut vissa saker som till exempel diskhon och skaffa en som man verkligen tycker är snygg. Då blir det roligare att diska också.

Bra att ta det lugnt

Ja när man håller på att inreda så är det bra att inte rusa fram utan låta det växa fram pröva på olika idéer i huvudet som man har och suga lite på karamellen och se om det är bra så eller om man ska göra det på något annat sätt.
Så brukar jag och min man göra, vi bollar idéer och så går man och tänker på det men sen så kanske man kommer på en annan ide som är mycket bättre och så håller vi på tills vi kommer fram till något som båda tycker är klockrent och som man känner kommer att bli snyggast och bäst rent ekonomiskt också.
Ja det är så bra när det går att göra på det viset för då blir det bra det man väl bestämmer sig för istället för att behöva göra om det flera gånger och sen se hur det kan gå och försöka att få det att bli så snyggt och bra som möjligt. Det är mer ekonomiskt att göra det på det viset också så det är ju bara bra det. Så tänk på det innan.